Всеукраїнська інтернет-олімпіада з хімії

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 14 липня 2023 року № 853 «Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад у 2023/2024 навчальному році» Міністерством освіти і науки України спільно з Департаментом освіти і науки Чернівецької обласної державної на базі Комунального закладу «Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області» буде проведено Всеукраїнську учнівську Інтернет-олімпіаду з хімії (далі Інтернет-олімпіада).
Інтернет-олімпіада з хімії проводиться у два етапи.
Перший (відбірковий) етап має два тури:
 І тур 07.10.2023  (тестові завдання в системі Moodle)
 ІІ тур жовтень-листопад (завдання з розгорнутими відповідями)
Учні, які в I-II турах відбіркового етапу набрали прохідну кількість балів запрошуються до участі у другому фінальному етапі Інтернет – олімпіади.
Другий (фінальний) етап проводиться в очній формі (форма проведення визначатиметься поточною ситуацією у країні з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні).
Ознайомитися з Положенням про всеукраїнські інтернет- олімпіади можна за посиланням: https://imzo.gov.ua/vseukrayinski-uchnivski-internet-olimpiadi/
Реєстрація учасників Інтернет-олімпіади – до 30 вересня 2023 року.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/P3d9cYTA5NjDXxDY6
Сайт олімпіади: http://chemolimp.net.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*