Розпочинаємо олімпійський сезон

Шановні учні, учителі, батьки!
Запрошуємо учнів, які цікавляться хімією, взяти участь в VI дистанційній Всеукраїнській хімічній олімпіаді, 2024 (далі «Олімпіада»). Ця Олімпіада не є заміною Всеукраїнської олімпіади з хімії. Вона підготовлена волонтерами та членами журі Всеукраїнської хімічної олімпіади на суспільних засадах та має на меті додаткове тренування олімпійців і розповсюдження хімічної освіти серед учнів українських шкіл.
Результати Олімпіади учасників 11-го класу будуть враховані при підготовці команди країни для участі в міжнародних змаганнях. Результати Олімпіади не можуть бути враховані як додаткові рейтингові бали при вступі до українських навчальних закладів.
Спонсором Олімпіади є компанія “Єнамін”.
Олімпіада відбудеться в 2 тури (заочний та очний/дистанційний). Завдання Олімпіади будуть складатися окремо для учасників 8-го, 9-го, 10-го та 11-го класів.
 1-й тур Олімпіади буде проходити в заочному форматі (реєстрація учасників починається з 19 серпня 2024 року та закінчиться за три дні до розсилання завдань). Завдання будуть розіслані орієнтовно 10 – 20 вересня 2024 року, розв’язки будуть прийматися протягом 1 місяця після розсилки завдань учасникам.
 Учасником першого туру Олімпіади може будь-який учень навчальних закладів середньої освіти України, який станом на дату реєстрації навчається в класі, який не старший за клас, в якому він бере участь в Олімпіаді.
За індивідуальними результатами заочного туру буде визначено склад учасників фінального туру Олімпіади.
  Фінальний тур Олімпіади пройде протягом листопада 2024-го року. Формат, час та місце проведення другого туру Олімпіади буде залежати від ситуації в Україні, про що фіналістам буде повідомлено окремо.
Для участі  в Олімпіаді вам потрібно пройти реєстрацію в гугл-формі: https://forms.gle/KeCQnn2rhJwAyqxh9
Реєстрація відкрита!!! Запрошуємо!!! 🙂
Реєстрація одного учасника дозволена лише в одному класі! У випадку множинної реєстрації, буде збережений лише запис в найстаршому класі. Електронна пошта має бути унікальною для кожного учасника!
 Оскільки ми вважаємо, що Олімпіада націлена на тренування ваших олімпійських здібностей, просимо вас дотримуватися олімпійських правил “fair play”. Тоді отримані результати дозволять вам з’ясувати ваш  рівень і готовність до виступу на майбутніх змаганнях.
 Будь-які питання під час заповнення гугл-форми ви можете надсилати на адресу: enamine.olymp@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*