Серпнева зустріч учителів хімії

27 серпня 2024 року у приміщенні Ліцею № 53 було проведено методичну конференцію для вчителів хімії «Шкільна хімічна освіта: виклики та пріоритети на 2024/2025 н. р.».

Спікер та модератор – Ірина Філоненко, методист НМЦ професійного розвитку педагогічних працівників Інституту післядипломної освіти Київського столичного Університету імені Бориса Грінченка, ознайомила вчителів із викликами та пріоритетами в освіті на 2024-2025 н. р в умовах війни, нормативними документами щодо критеріїв оцінювання та основними аспектами впровадження НУШ у викладанні хімії у 7 класі.

Ірина Крамаренко, старший науковий співробітник відділу біологічної, хімічної та фізичної освіти Інституту педагогіки НАПН України надала рекомендації як подолати освітні втрати, які сервіси та ресурси можна для цього використати.

Наталія Зима, учитель хімії Ліцею № 3 імені Артема Мазура м. Хмельницька, переможець премії Global Teacher Prize 2020 у номінації «Хімія» наголосила на важливості формування функціональної грамотності, як фундаменту для успішного навчання хімії.

Олександр Недоруб, учитель Ліцею № 17 «Інтелект» м. Полтава, співавтор підручника хімії для 7 класу, запропонував цікаві рішення для організації навчальних досліджень.

Методист видавництва «Ранок» Олена Зубкова розповіла про методичну підтримку вчителів хімії.

Лариса Коломієць, учитель СШ № 207 розповіла про довід пілотування хімії у 7 класі, звернула увагу на форми  роботи, які подобаються учням, мотивують їх.

Матеріали конференції

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*