IІІ дистанційна Всеукраїнська хімічна олімпіада

Шановні олімпійці!
Запрошуємо вас взяти участь в IІІ дистанційній Всеукраїнській хімічній олімпіаді, 2022 (далі «Олімпіада»). Ця Олімпіада не є заміною Всеукраїнської олімпіади з хімії. Вона підготовлена членами журі Всеукраїнської хімічної олімпіади та волонтерами на суспільних засадах. Результати Олімпіади учасників 11-го класу будуть враховані при підготовці команди країни для участі в міжнародних змаганнях. Результати Олімпіади не можуть бути враховані в якості додаткових рейтингових балів при вступі до українських ВНЗ.
Олімпіада відбудеться в декілька (в залежності від епідеміологічної ситуації в Україні) турів. Завдання Олімпіади будуть складатися окремо для учасників 8-го, 9-го, 10-го та 11-го класів.
Перший тур Олімпіади буде проходити в заочному форматі (реєстрація учасників починається з 07 лютого 2022 року, завдання будуть оприлюднені орієнтовно 20 лютого 2022 року, розв’язки будуть прийматися до кінця дня 04 березня 2022 року).
Учасником першого туру Олімпіади може будь-який учень навчальних закладів середньої освіти України, який станом на дату оприлюднення завдань першого туру навчається в класі, який не старший за клас в якому він бере участь в Олімпіаді.
За індивідуальними результатами першого туру буде визначено склад учасників другого туру Олімпіади. Другий тур Олімпіади пройде протягом весни 2022-го року. Формат, час та місце проведення другого туру Олімпіади буде залежати від епідеміологічної ситуації в Україні, про що учасникам буде повідомлене окремо.
Для участі в Олімпіаді вам потрібно пройти реєстрацію в гугл-формі: https://forms.gle/J9oijXyo1t1LUdXr9
Реєстрація відкрита до 24:00, 19 лютого 2021 року.
Оскільки ми вважаємо, що Олімпіада націлена на тренування ваших олімпійських здібностей, просимо вас дотримуватися олімпійських правил “fair play”. Тоді отримані результати дозволять в першу чергу вам самим з’ясувати ваш олімпійський рівень і готовність до виступу на майбутніх змаганнях.
Будь-які питання під час заповнення гугл-форми ви можете надсилати на адресу: enamine.olymp@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*